Satu Taavitsaisen blogi

Uusi kurssi EU:lle!

Share |

Tiistai 20.5.2014


EU-vaalit sunnuntaina 25.5. Ennakkoäänestys 14.-20.5.

EU on ollut n. 15 vuotta oikeistojohtoinen. Vuodesta 1999 lähtien oikeistokonservatiivinen EPP on ollut parlamentin suurin ryhmä. Komission puheenjohtajan paikka on ollut oikeistolla vuodesta 1995 alkaen. Oikeistojohtoisesti esim. työelämää koskevien lakiuudistusten määrä on jäänyt vähäiseksi. Työsuojelustrategia olisi pitänyt antaa parlamentin käsiteltäväksi jo 2012, mutta komissio pyörsi lupauksensa ja työsuojelulainsäädäntö on ollut seisahduksissa.

Nyt on korkea aika luoda EU:n päätöksenteolle vasemmistolainen pohja

Nykyisen ahneuden, itsekkyyden ja kovuuden tilalle voidaan äänestämällä saada inhimillisyys, vapaus, veljeys ja tasa-arvo sekä solidaarisuus ja humaanisuus. Meidän tavallisten ihmisten on mentävä vaaliuurnille. Sosialidemokraatteja äänestämällä varmistat sen, että EU edistää jatkossa aiempaa paremmin työllisyyttä, työntekijöiden oikeuksia, ihmiskauppaan puuttumista, puhdasta ruokaa, kansanvaltaa, miesten ja naisten tasa-arvoa, vähemmistöjen oikeuksia, päätöksenteon avoimuutta, luonnonsuojelua, korruption vähentämistä, rahoitusmarkkinaveron käyttöönottoa ja veroparatiisien lakkauttamista.

Euroopan Unioni on sosialidemokraattien mielestä kansalaisten ja oikeiston mielestä markkinoiden. SDP:n mielestä työllisyyden lisääminen on nyt EU:n ensisijainen tehtävä. Kaikkien EU:n päätösten on tuettava europpalaisten ihmisten töihin pääsyä ja uutta kasvua. 

SDP:n laiva on lastattu uudella kapteenilla ja hyvillä demariehdokkailla. Käy äänestämässä niin saadaan EU:lle uusi kurssi. Tavallisten ihmisten asiat etusijalle!  Valitse numeroista 232-251. http://eurovaalit.sdp.fi. 

Savonlinnan_torilla


Kommentit

21.5.2014 16.56  Marko Siven

Äärioikeistolle tarvitaan vahva vastapooli. Tässä ois semmoinen.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini