Satu Taavitsaisen blogi

Kansanedustajaehdokkaaksi

Share |

Keskiviikko 21.5.2014 klo 19.47


Satu_Taavitsainen.jpg Mikkelin Sosialidemokraatit ry asetti tänään minut kansanedustajaehdokkaaksi vuoden 2015 eduskuntavaaleihin. Kampanjan tavoitteena on läpimeno eduskuntaan. Tehtävä ei ole helppo, mutta ei myöskään mahdoton.

Mielestäni kansanedustajien on päätöksillään otettava paljon voimakkaampaa vastuuta tavallisista ihmisistä. Palkansaajien, eläkeläisten ja lapsiperheiden arjen parantaminen sekä julkisten palveluiden puolustaminen ja kehittäminen olisi eduskunnassa perustehtävääni.

Oma porukkani tuntee minut hyvin. Politiikan muutos lähtee tavasta ajatella asioita ja tavasta tehdä muutos yhdessä. Alla Mikkelin Sosialidemokraattien puheenjohtaja Raine Lehkosen kommentteja kokouksessamme tänään.

- Etelä-Savon maakunta ja Kaakkois-Suomi tarvitsee eduskunnassa uutta ajattelua ja luovuutta, nuorta yhteistyökykyistä, aikaansaavaa henkilöä.

- Satu Taavitsainen työskentelee monella tapaa tavallisten ihmisten hyvinvoinnin parantamiseksi. Hänen toimintansa kärjessä on työllisyys, sosiaali- ja terveyspalvelut, varhaiskasvatus- ja kouluasiat. Kutsumme laajasti kansalaisia mukaan tekemään Sadulle vaalityötä. Jos sydämesi sykkii pienten puolesta, tervetuloa!

Tästä voit ilmoittautua tukijoukkoihini


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini