Satu Taavitsaisen blogi

1091 x KIITOS!

Share |

Maanantai 29.10.2012 klo 7.25 - Satu Taavitsainen


Lämmin kiitos jokaiselle SDP:tä äänestäneelle, tukijoukoille ja ehdokkaille. Oli tämä kova rutistus taas! Mikkelin tulos noudatti valtakunnallista linjaa ja äänestysprosentin jäädessä 4%-yksikköä alhaisemmaksi kuin viime vaaleissa, tuli meille paikkojen menetyksiä.
Meillä oli aivan mahtava talkooporukka vaalityötä tekemässä, joilla kasvot olivat aina hymyssä eikä kiire, väsymys, jäätyneet varpaat ja sormet lannistaneet taistelutahtoa ja porukan tsemppaamista. Meillä oli hauskaa ja olen onnellinen kun sain tehdä vaalityötä näin mahtavassa porukassa! 
 
Olen itse sekä helpottunut että kiitolllinen. Ihmisten tuki sille linjalle, jota olen valtuustossa edustanut, oli selkeä. Tämän selvemmin ei vaalitulos voi kertoa, että asiat, joiden puolesta olen puhunut, ovat olleet oikeita. Mikkeliläiset haluavat peruspalvelut kuntoon. 1091 ääntä on aivan huikeaa! Edellisen kerran kunnallisvaaleissa Mikkelissä yli tuhat ääntä sosialidemokraateista saanut oli Erkki Liikanen 70-luvulla.
 
Keskustelu esille ottamistamme asioista jatkuu heti tänään, kun aloitamme kaupungin ensi vuoden talousarvion käsittelyn. Kokoomuksen koventuneet arvot tulevat vielä moneen kertaan riepottelemaan meitä ja sen vuoksi toivon meidän löytävän vaalien voittajan Keskustan kanssa hyvän punamultayhteistyön. Perussuomalaisten, Vihreiden ja KD:n kanssa yhteistyö on ollut viimeiset 4 vuotta erittäin toimivaa ja uskon yhteistyön jatkuvan.
 
Toivon, että kulunut syksy on ollut upea kokemus jokaiselle SDP:n ehdokkaalle ja tukijoukoille. Olemme saaneet Mikkelin Sosialidemokraatteihin monta uutta jäsentä ja uskon sen johtuneen iloisesta ja positiivisesta asenteestamme ja uusien ehdokkaiden tasapuolisesta huomioimisesta ja kannustamisesta. 
Työ jatkuu!
 
Suurkiitos kaikille!

image.jpg


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini