Satu Taavitsaisen blogi

St Michel ravit

Share |

Maanantai 15.7.2013


Olen käynyt St Michel raveissa pienestä pitäen. Joka kerta tunnelma on yhtä mahtava! Lady Charlot otti voiton Mikkelin kaupungin 175-vuotisjuhlalähdössä sunnuntaina 14.7.2013. Paljon onnea omistajille ja ohjastajalle!

stmichel.jpg

St Michel ravit sujuivat hienosti upeassa aurinkoisessa säässä. Kahtena päivänä kävijöitä oli reilut 22 000 ja kaupungissa riitti elämää ja säpinää, way to go! Toivottavasti vieraille jäi hyvä mieli ja palvelu muuallakin kuin raviradalla on ollut priimaa.

Katso video kaupungin lähdöstä.

Ravit huipentuivat sunnuntaina St Michel päälähtöön, jonka voittoon kiri italialaisori Owen’s Club tuloksella 10,1a. Uutta maailmanennätystä ei saavutettu, mutta varmasti voittajan mieltä lämmittää muhkea 70 000 euron palkinto. Onnea!

Katso video StMichel päälähdöstä.

Erityisen iloinen olin myös lähdön 9 voittajasta ja uuden Suomen ennätyksen tekijästä Ranch Kellystä, joka asustaa Mäntyharjulla. Paljon onnea omistajalle Anne Luttiselle!

Katso video Ranch Kellyn juoksusta.

Sunnuntaina raveissa oli Ascot teeman mukainen pukeutuminen ja palkinnoiksi hatuistamme saimme tyttäreni kanssa liput Jari Sillanpään konserttiin ja teräksisen pesuvadin. Kyllä kannatti olla päivä kukkahatussa :).


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini