Satu Taavitsaisen blogi

Kiitos!

Share |

Maanantai 20.4.2015


Toverit, sukulaiset, ystävät! Koko tämä matka on ollut uskomaton. Olen niin kiitollinen ja onnellinen, että olen saanut kokea kaiken tämän. Nöyrästi kiitän teitä rakkaat ihmiset äänestänne ja siitä kuinka ahkeria olette olleet ja kuinka hyvin olette jaksaneet. Jokaisen teidän panosta ja osaamista on tarvittu ja kaikki teot on olleet tarpeellisia elokuun kukkasipulien pussittamisesta lähtien. Te kaikki olette tehneet aivan mielettömän työn työväenliikkeen eteen. Arvostan teitä jokaista erittäin korkealle. Olette näyttäneet, mitä on joukkovoima ja kansanliike. Teitte kaikkenne vaalikampanjan eteen pyyteettömästi.

Olen onnellinen siitä, että saan toimia myös suomalaisen palkansaajaliikkeen tukemana. Tuki on aina luottamuksen osoitus. Suomalainen hyvinvointivaltio on suurelta osin rakennettu poliittisen ja ammatillisen työväenliikkeen voimin. Ja työ jatkuu. Työllisyyden parantaminen, sosiaali- ja terveyspalvelujen ja koulutuksen turvaaminen ovat meille kaikille tärkeitä. Ihmisten eriarvoistuminen on pysäytettävä.

Kiitos lapsilleni! He tekevät minusta onnellisen. On upeaa, että heillä on luonteenlujuutta ja suuri sydän ja he arvostavat sitä, että on tärkeää tehdä työtä myös muidenkin kuin vain oman perheen eteen. Sydäntä lämmittää, kun he kysyvät kokouksesta kotiin tullessani, puolustinko köyhiä. Lapsissa on tulevaisuus ja heidän vuoksensa me kaikki jaksamme. Vaaleihin mennyt aika on ollut lapsiltani pois ja se täytyy korvata.

Aki, puolisoni, en tiedä miten voisin kiittää sinua kaikesta siitä mitä olet tehnyt hyväkseni. Kiitos, että jaksat rinnallani myötä- ja vastamäessäkin.

Haluan myös kiittää vanhempiani, jotka ovat kasvattaneet minusta sitkeän ja vastatuulta kestävän ja joutuneet välillä sydän syrjällään lukemaan lehtiuutisia. Äidit ovat sitä varten, että kävelevät lapsensa vierellä läpi vaikeidenkin elämäntaipaleiden, askel askeleelta. Kiitos äiti! Suuri kiitos appivanhemmilleni, joiden suunnattoman suuri apu tämän talven kiireisessä arjessa on ollut korvaamatonta.

Kaikista parasta vaalikampanjan aikana on ollut tutustua niin moniin ihmisiin. Keskustelut kansalaisten kanssa on se ruisleipä, joka minut pitää tiellä. Se palaute, että seisovaa vettä pitää liikuttaa ja jatka samaan malliin heikompien puolustamisessa on antanut suunnattomasti voimia.

Suhtaudun hyvin vakavasti kansalaisilta saamaani luottamukseen. Teen parhaani joka päivä ollakseni tuon luottamuksen arvoinen.

Toivon, että tulevissa maan hallitusneuvotteluissa puolueiden välillä olevien erimielisyyksien tilalle tulee sopu ja yksimielisyys, erehdysten tilalle oppiminen ja epäilyksen tilalle luottamus. Sopiminen ja kaikkien mukana pitäminen on Suomen kaltaisen pienen kansakunnan elinehto.


Kommentit

20.4.2015 14.47  Tomi Antinoja

Minäkin olen kiitollinen siitä että pääsit eduskuntaan!

Se taitaa olla osittain myös minun ansiota, tosin sanoen ellen olisi ollut tukemassa sinua et varmaan olisi silloin päässyt eduskuntaan!

Monet varmasti toivoivat sinua eduskuntaan!

20.4.2015 16.18  raimo virtanen

Onnea Otavasta. Kyllä täälläkin jännättiin loppuun asti.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini