Satu Taavitsaisen blogi

Äänestä!

Share |

Keskiviikko 3.4.2019 - Satu Taavitsainen


Ajat ovat niin vakavat, ettei politiikkaan voi suhtautua kevyesti. Tänään alkoi eduskuntavaalien ennakkoäänestys. Kyse on jokaisella ihmisellä olevasta yhdestä äänestä ja siitä, että jokaisella täysi-ikäisellä suomalaisella on yhtäläinen oikeus vaikuttaa asioihin. Tulevan eduskunnan on oltava sellainen, että se korjaa vallitsevia epäkohtia pienituloisten, palkansaajien ja tavallisten ihmisten näkökulmasta ja johtaa meidät parempaan tulevaisuuteen.

Sadat tuhannet suomalaiset joka puolella maata kärsivät huomattavaa taloudellista hätää. Meidän on tehtävä loppu maamme lapsi- ja eläkeläisköyhyydestä. Emme voi sallia sitä, että vanhuksia ja vammaisia ei hoideta arvokkaasti ja turvallisesti. Meidän on muutettava nykyinen tilanne, että eläkeläisillä ja työttömillä ei ole varaa hankkia tarvitsemiaan reseptilääkkeitä ja käydä lääkärissä korkeiden asiakasmaksujen vuoksi. Emme voi sallia ulosottoon joutuneiden ahdingon jatkumista. Meidän on helpotettava liian pienellä palkalla työskentelevien yksinhuoltajien ja perheiden tilannetta. Meidän on korjattava nykyinen tilanne, jossa nuoret joutuvat keskeyttämään toisen asteen opintonsa rahapulan vuoksi.

Kun ihmiset asettuvat yhteen rintamaan puolustamaan perusasioita, kaikki on mahdollista. Meidän on vielä mahdollista rakentaa hyvä Suomi. Tehdään muutos yhdessä ja äänestetään niin että tuntuu. Pyydän teitä liittymään kampanjaani, osallistumaan ja äänestämään sellaisen tulevaisuuden puolesta, joka huomioi kaikki ihmiset, eikä pelkästään harvalukuista hyvätuloisten joukkoa. Meidän Suomemme on vastuuntuntoinen ja kiinnostunut kaikkien hyvinvoinnista. Numeroni on 148. Käy äänestämässä.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini