Satu Taavitsaisen blogi

Tehdään yhdessä vastuuntuntoinen Suomi!

Share |

Perjantai 12.4.2019 - Satu Taavitsainen


Olen nähnyt paljon sellaisia ihmisiä, jotka yrittävät tulla toimeen niin niukoilla tuloilla, että romahduksen vaara vaanii päivästä toiseen.

Olen tavannut lukuisia ihmisiä, joilla ei ole vaaa ostaa tarvitsemiaan tavaroita, vaatteita, lääkkeitä ja ruokaa. Nykyinen hallitus on pahentanut tilannetta. Tulevan eduskunnan on tartuttava toimeen ja korjattava ihmisten elämisen mahdollisuuksia. Meidän on työskenneltävä ahkerasti sitä hirvittävää epätoivoa vastaan, joka pienituloisilla tämän päivän Suomessa on. Meidän on tehtävä loppu köyhyydelle.

Meidän on muutettava se, että koko ajan enemmän ihmisiä ajautuu ulosottoon ja maksuhäiriömerkintöihin, ja se että työttömien lapset eivät saa samanarvoisesti varhaiskasvatusta, pienituloisten perheiden nuoret joutuvat keskeyttämään opintonsa, että pienituloiset eläkeläiset eivät saa ostettua reseptilääkkeitään ilman pikavippiä, että tiet rapistuvat ja asutus keskittyy vai muutamaan suureen kaupunkiin.

On luotava vastuuntuntoinen Suomi, joka huolehtii kaikkien asukkaidensa hyvinvoinnista - ei vain harvojen ja valittujen. Gallupeilla ei vielä muutosta tehdä, vaan se tehdään sunnuntaina 14.4., vaalipäivänä, jolloin toivon, että SINÄ annat äänesi Suomen uudelle suunnalle; paremmalle huomiselle. Minua voit äänestää Kaakkois-Suomessa numerolla 148. Jokaisesta vaalipiiristä löytyy upeita muutoksen puolesta työskenteleviä ehdokkaita ja kannustan rohkeasti äänestämään!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini