Satu Taavitsaisen blogi

Kiitos

Share |

Maanantai 15.4.2019 - Satu Taavitsainen


Kiitos äänestäjilleni luottamuksesta. Kiitos kaikista ihanista viime viikkojen keskusteluhetkistä ja viesteistä ja halaukset vielä aivan upealle tukitiimilleni. Teimme parhaamme!

Äänimääräni oli täsmälleen sama kuin neljä vuotta sitten: 5416. Ne eivät tällä kertaa ihan riittäneet kansanedustajan paikkaan. Usein kuitenkin on niin, että kun yksi ovi sulkeutuu niin toinen avautuu. Lämpimät onnittelut kaikille valituiksi tulleille!

Osa teistä on ollut tietoisia siitä, että kesken vaalikampanjan perhettäni kohtasi yhtäkkiä suru lasteni ihanan mummon, mieheni äitin sairastuttua. Vaalipäivän aattoon asti hän jaksoi pinnistellä, mutta sitten voimat ehtyivät ja hän lähti taivaan kotiin. Kuolema ei kysele, se tulee kutsumatta järkyttäen. Sen vuoksi pitää rakastaa. Tärkeintä elämässä ei ole pitkälle pääseminen, vaan lähelle tuleminen.

Valtakunnallinen vaalitulos on mielenkiintoinen ja puhututtaa varmasti vielä pitkään. Äänestäneet ovat kuitenkin sanansa sanoneet ja näillä mennään. Aika näyttää, joten eteenpäin.

Jälkikirjoitus: Tarkastuslaskennan jälkeen äänimääräni oli 5419.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini