Satu Taavitsaisen blogi

Kiitos!

Share |

Tiistai 28.5.2019 - Satu Taavitsainen


Tuhannet kiitokset saamastani luottamuksesta. 13 360 ääntä ja varapaikka! Olen kiitollinen jokaisesta äänestä. Arvostan suuresti niitä lukuisia yhteydenottoja, joissa kerroitte aikovanne äänestää EU-vaaleissa ja luotitte minuun. Suuri kiitos! Muutos lähtee aina sinusta, minusta, meistä kaikista yhdessä. Olette upeita!

Minulle politiikka on sitä, että puhun niistä ongelmista, joita SINÄ arjessasi kohtaat. Haluan parantaa niitä asioita, joilla on sinulle merkitystä - vähentää köyhyyttä ja eriarvoisuutta, suojella ihmisiä, eläimiä ja luontoa.

Kiitos ihan jokaiselle tukijalleni, teille vapaaehtoisille, jotka lannistumatta ja väsymättä eduskuntavaalien jälkeen teitte työtä puolestani näissäkin vaaleissa. Levititte sanaa ja olitte rinnallani, osa antoi aikaa, osa rahaa. Kaikki se tuki tuli tarpeeseen! Kaikille teille rakkaat ihmiset sanon KIITOS. Yhdessä hyvä tulee. Jatketaan eteenpäin!

Paljon onnea Eerolle ja Miapetralle upeasta vaalituloksesta sekä kaikille muille valituille! Kiitos SDP:n upealle joukkueelle!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini